Janette

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Žolíky s mámou a zase ten divnej típek

Miluji, když si s mámou sedneme pod naší magnólii a hráme žolíky. Dnes jsme hráli 8 kol, já vyhrála až 4 kola :-D Ale po pravde mě nechala vyhrát, to dělá vždycky. Víte jak je ona dobrá? No vážne, kohokoliv strčí do kapse bez toho, aby se namáhala. Ale já její gény nezdedila, mám jenom chuť do hry. Neznám mnoho lidí, co hrají žolíky skutečne rádi. Je to hra na dovolenou aneb na dlouhý večer, ale nikdo to vlastnenemá rád. Proč vlastne? Jinak, zase jsem potkala toho týpka co i včera. Dnes už nebyl pocákanej barvou! Možná se umyl, co mu i prospělo. Nevím, co je to za chlápka, ale ani dnes jsem se nic nedovědela, já ho totiž sotva zahlédla. Civěl na mně spoza stromu, když jsem si sbírala ovocí na svačinu. Hned, jak zpozoroval, že ho vidím, vypařil se jako duch. Už jsem přemýšlela, zdaj sem normální, proč by mněl mlčet? Já myslela, že budeme vést divní rozhovory o nás a o živote. Ale zdá se, že i on si to rozmyslel a nechce mát se mnou nic spoločního. Tak, jako otec. Tak, jako ségra. Tak, jako deda. Konec koncú tak, jako všichni.

Ano | stály odkaz

Komentáre

  1. Jannet,
    ==ale nikdo to vlastnenemá rád.== ja hru joliky mám veľmi rada. Naučila som sa ich hrať hneď, ako som vedela počítať. Bohužiaľ, dnes ich ani so mnou už hrať nikto nechce. Deti sú dospelé a svokra, s ktorou som ich rada hrávala, bohužiaľ už nie je medzi pozemšťanmi. Škoda, že nie si niekde naokolo, hneď by som sa dala pozvať
    publikované: 23.08.2013 19:54:47 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014